קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

בוריטו אסדה קרנה

בוריטו אסדה קרנה
המתכון בוריטו אסדה קרנה יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 5 שעות ו-20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 799 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. אם יש לכם כוסברה, טומטילו, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Carne Asada, Carne Asada, ו Carne Asada (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את השמן, מיץ ליים, גרידת תפוזים ומיץ, שום, בצל, אבקת צ ' ילי, כמון ומלח בקערה עד בשילוב. התאם תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים את המרינדה לשקית מקפיא גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
3
מוסיפים את הסטייק ומרינים במקרר לפחות 4 שעות או לכל היותר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
מחממים מחבת גריל או מחבת גריל לחום בינוני גבוה ומעיל קל עם שמן קנולה. משוך את הסטייק מתוך מרינט וגריל עד חרוך ונחמד וקשוח, 5 עד 7 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הסר ותן מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך. חותכים את הבשר דק נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מניחים את הטורטיה שטוח למרוח על שכבה אפילו של כוסברה פסטו.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2
מפזרים עגבניות וערימה על הסטייק. לעטוף אותו חזק ולאכול שלם, או לחתוך לשניים על ההטיה - רק אל תשכח להטביע אותו בשפע של סלסה חרוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מניחים את זרעי הדלעת למחבת יבשה וטוסט על חום בינוני עד מוזהב קל וריחני, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, שמן זית, מיץ ליים וחלפנוס למעבד מזון, ולאחר מכן דופק עד חלקה אבל עדיין מעט עבה. התאם תיבול כפי שאתה רואה לנכון.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מחממים מחבת גריל גדולה לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
מוסיף את tomatillos, שום, עגבניות, בצל, אנצ ' ו poblanochiles. חרוך מכל הצדדים עד שהשחיר בחלקים, הסרת הירקות הצ ' ילי החרוכים ללוח חיתוך פעם השחיר. בהתאם לגודלם, כל ירק יהיה char בקצב שונה.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מניחים את אנצ 'ו צ' ילה החרוכה לתוך קערה קטנה ויוצקים מספיק מים חמים כדי לכסות אותו. אפשר לשבת עד הצ ' ילי מתרכך, 8 עד 10 דקות. כאשר מתרכך, להסיר את הגבעול ואת הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר את הגבעול ואת הזרעים מן poblano החרוך, כמו גם את הגבעול ואת עורות מן שיני השום החרוך ואת הבצל רבעים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
שים את צ 'ילי אנצ' ו ו poblano ספוג, tomatillos,שום,עגבניות,בצל, כוסברה, מיץ אגבה andlime לתוך קערה של מעבד מזון להתמזג עד חלקה בעיקר. מתבלים במלח ופלפל לפי רצונך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםנקטר אגבהנקטר אגבה1אנצ'ו מיובש צ' ילהאנצ'ו מיובש צ' ילה12 כפיות אבקת שוםשמן קנולה ועוד לצלייהשמן קנולה ועוד לצלייה12 כפיות אבקת שום1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף610-inchsטורטיות קמח 10 אינץ', מחומםטורטיות קמח 10 אינץ', מחומם9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה, עלים וגבעולים רכיםכוסברה טרייה, עלים וגבעולים רכים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טרייםעלי פטרוזיליה טריים3ציפורןשום, עור שלםשום, עור שלם4ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס12 כפיות אבקת שוםכמון טחוןכמון טחון2jalapenos, זרעים וצלעות הוסרו, קצוץjalapenos, זרעים וצלעות הוסרו, קצוץ1מיץ לייםמיץ ליים2מיץ מלייםמיץ מליים2מיץ תפוזיםמיץ תפוזים12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קטן, קצוץ דק (אודותבצל קטן, קצוץ דק (אודות1גרידה מכתוםגרידה מכתום2עגבניות שזיףעגבניות שזיף1poblano צ'ילהpoblano צ'ילה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי דלעת קלוייםזרעי דלעת קלויים907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק חצאית (1 סטייק גדול, לחתוך לחצי)סטייק חצאית (1 סטייק גדול, לחתוך לחצי)340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.tomatillos( על 3), קליפות הוסרו וניקוtomatillos( על 3), קליפות הוסרו וניקו4smallsאו 2 עגבניות בשלות גדולות, זרע בשר פנימי הוסר, juliennedאו 2 עגבניות בשלות גדולות, זרע בשר פנימי הוסר, julienned1קטןבצל צהוב, עור ושורש שלם, לרבעיםבצל צהוב, עור ושורש שלם, לרבעים