קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

בוריטוס חזיר

בוריטוס חזיר
בוריטוס חזיר יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפלים jalapeã±o, שום, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו בוריטוס חזיר, בוריטוס סטייק חזיר, ו בוריטוס חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אבוקדו מחית עם הבא 4 מרכיבים בקערה בינונית. מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים 2 כפות. תערובת אבוקדו על כל טורטייה; העליון עם 1/3 כוס בשר 1 כף. גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
להפשיל, תוחב בשני הצדדים של כל טורטייה כפי שאתה מגלגל אותו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
למעלה עם כל תערובת אבוקדו הנותרים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.