קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

בוריטוס טאקו פריך

בוריטוס טאקו פריך
המתכון בוריטוס טאקו Crunchy יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. במנה עיקרית זו יש 450 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו חלב, עגבניות, בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: בוריטוס טאקו פריך, בוריטוס עוף פריך, ו בוריטוס טאקו.

הוראות

1
ב מחבת 10 אינץ'; לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים במים, 1 כוס חלב ואת תערובת הרוטב (מקופסת המבורגר הלפר) עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
המבורגר הלפרהמבורגר הלפר
תערובת רוטבתערובת רוטב
מיםמים
בקרבקר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
חום לרתיחה. מערבבים באורז לא מבושל (מקופסת ההמבורגר הלפר).
מרכיבים שתצטרך
המבורגר הלפרהמבורגר הלפר
אורזאורז
3
להפחית את החום; לכסות ומבשלים על 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
4
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים חלב ציפוי (מתוך קופסת המבורגר הלפר) 30 שניות; להפריש. מעט crush תירס צ ' יפס (מתוך המבורגר עוזר תיבת); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
המבורגר הלפרהמבורגר הלפר
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
טורטיות חום כפי שהורה על חבילה. כפית תערובת נדיבה 1/4 כוס בשר במרכז כל טורטייה חמה; לטפטף עם ציפוי גבינה. למעלה עם בצל ירוק, עגבניות וצ ' יפס תירס מרוסק. מקפלים התחתון של כל טורטייה 1 אינץ מעל מילוי. מקפלים צדדים ב, חופפים לצרף מילוי. מקפלים למעלה על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
עגבנייהעגבנייה
בקרבקר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.