קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

בוריטוס מחנאות לארוחת בוקר

בוריטוס מחנאות לארוחת בוקר
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות חזיר עם ארוחת בוקר בתפזורת, אל צ'ילי הזקן, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו קמפינג s: פיצה ארוחת בוקר, מחנאות חקלאים ארוחת בוקר, ו טיול המחנאות שלנו + כמה קמפינג s (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בינתיים, בקערה גדולה, להכות ביצים עם מקצף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כאשר נקניק מבושל היטב, לשפוך ביצים למחבת. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, כמו ביצים להגדיר. כאשר ביצים החלו להגדיר אבל הם עדיין נוזליים, להוסיף צ ' ילי ירוק. המשך לבשל עד ביצים נקבעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים גבינה; מערבבים להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
לעטוף טורטיות במגבת מטבח נקייה. מיקרוגל על 30 עד 45 שניות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מקום 1 טורטייה על גבי גיליון גדול של נייר. כפית שמינית של תערובת ביצים על מרכז טורטיה. מקפלים בקצוות; להתגלגל לצורת בוריטו. לעטוף בוריטו בחוזקה בנייר כסף. חזור עם טורטיות שנותרו ותערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים בוריטו עטוף בנייר כסף בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון. לאחסן במקרר או קריר מבודד עם קרח עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
כשמוכנים לבשל, מניחים בוריטוס עטוף בגחלים חמות ליד אש. מבשלים עד בוריטוס מחוממים היטב, 10 עד 15 דקות תלוי כמה חם האש.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הנהר הרוסי דלואך פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
דלואך נהר רוסי פינו נואר
דלואך נהר רוסי פינו נואר
צבע אדום יפה אודם בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח עם ניחוחות פירות אדומים בהירים של תות ודובדבן. פטל, ריבס וטעמים שזיף כהה נפגשים עם מגע של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמהמה