קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

בורשט

בורשט
אם ברצונך להוסיף עוד מזרח אירופה מתכונים לתיבת המתכון שלך, בורשט יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 359 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך חומץ יין, מלח ופלפל, תפוחי אדמה חלודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בורשט, בורשט, ו בורשט.

הוראות

1
בראון את הבשר, מוסיפים בצל: 
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חום 2 כפיות שמן בסיר גדול, עבה תחתית על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את פרוסת שוק או בשר בקר תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
4
תן בשר חום קלות בצד אחד, ואז להתהפך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים את הבצלים הקצוצים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
תן את הבצל לבשל ולהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
יוצקים 4 כוסות של מרק בשר על הבשר והבצל בסיר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים ומבשלים עד הבשר נופל-off-the-העצם במכרז, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד הבשר מתבשל, מכין וצולה את הסלק, גזר ותפוח אדמה: לקלף ולקצוץ את הסלק, גזר, ותפוחי אדמה לחתיכות 1/2 אינץ'. לזרוק את סלק וגזר עם כפית או שניים של שמן זית ולפרוס אותם בשכבה אחת על מחבת קלייה מרופדת רדיד. צלוי בתנור 204° במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית ולפנות להם מקום במחבת הצלייה, ולצלות הכל 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
הבשר מהסיר. לאחר הבשר מבושל דרך עד במכרז בשלב 2, להסיר מן הסיר, ולקחת את הסיר מהחום. אם אתה משתמש בבשר בקר, להסיר ולהשליך כל עצם, רקמת חיבור, ושומן עודף. חותכים את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
דלג מעל עודף שומן מהנוזל בסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
סיים לבשל את המרק: החזר את הסיר לתנור והוסף את המרק הנותר, את הגזרים, הסלק ואת תפוחי האדמה החתוכים לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הבשר הקצוץ לסיר, את הכרוב הפרוס, וחצי כוס של שמיר טרי. מביאים לרתיחה, ומבשלים עוד 15 דקות בערך, עד הכרוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את החומץ ואת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. אני משתמש על 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל, אבל הסכום שאתה משתמש יהיה תלוי כמה מלוח מרק הבשר שלך הוא להתחיל עם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
המרק הוא הטוב ביותר עשה יום קדימה. (ככל שהמרק יושב יותר, כך הוא יהפוך יותר את הצבע האדום העמוק של הסלק.)
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
10
מגישים מצוקים לקערות עם מנה של שמנת חמוצה וקמצוץ של שמיר טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון