אם ברצונך להוסיף עוד מזרח אירופה מתכונים לתיבת המתכון שלך, בורשט יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 359 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך חומץ יין, מלח ופלפל, תפוחי אדמה חלודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בורשט, בורשט, ו בורשט.
הוראות
1
בראון את הבשר, מוסיפים בצל:
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חום 2 כפיות שמן בסיר גדול, עבה תחתית על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את פרוסת שוק או בשר בקר תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
4
תן בשר חום קלות בצד אחד, ואז להתהפך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים את הבצלים הקצוצים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
תן את הבצל לבשל ולהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
יוצקים 4 כוסות של מרק בשר על הבשר והבצל בסיר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים ומבשלים עד הבשר נופל-off-the-העצם במכרז, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד הבשר מתבשל, מכין וצולה את הסלק, גזר ותפוח אדמה: לקלף ולקצוץ את הסלק, גזר, ותפוחי אדמה לחתיכות 1/2 אינץ'. לזרוק את סלק וגזר עם כפית או שניים של שמן זית ולפרוס אותם בשכבה אחת על מחבת קלייה מרופדת רדיד. צלוי בתנור 204° במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזיר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שיפונדה של עלי קייל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית ולפנות להם מקום במחבת הצלייה, ולצלות הכל 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
הבשר מהסיר. לאחר הבשר מבושל דרך עד במכרז בשלב 2, להסיר מן הסיר, ולקחת את הסיר מהחום. אם אתה משתמש בבשר בקר, להסיר ולהשליך כל עצם, רקמת חיבור, ושומן עודף. חותכים את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
דלג מעל עודף שומן מהנוזל בסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
סיים לבשל את המרק: החזר את הסיר לתנור והוסף את המרק הנותר, את הגזרים, הסלק ואת תפוחי האדמה החתוכים לקוביות.
מוסיפים את הבשר הקצוץ לסיר, את הכרוב הפרוס, וחצי כוס של שמיר טרי. מביאים לרתיחה, ומבשלים עוד 15 דקות בערך, עד הכרוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרי
מתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את החומץ ואת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. אני משתמש על 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל, אבל הסכום שאתה משתמש יהיה תלוי כמה מלוח מרק הבשר שלך הוא להתחיל עם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
חתיכות ירקות בגודל נגיס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
המרק הוא הטוב ביותר עשה יום קדימה. (ככל שהמרק יושב יותר, כך הוא יהפוך יותר את הצבע האדום העמוק של הסלק.)