קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

בורשט

בורשט
אם ברצונך להוסיף עוד מזרח אירופה מתכונים לתיבת המתכון שלך, בורשט יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 359 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך חומץ יין, מלח ופלפל, תפוחי אדמה חלודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בורשט, בורשט, ו בורשט.

הוראות

1
בראון את הבשר, מוסיפים בצל: 
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חום 2 כפיות שמן בסיר גדול, עבה תחתית על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את פרוסת שוק או בשר בקר תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
4
תן בשר חום קלות בצד אחד, ואז להתהפך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים את הבצלים הקצוצים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
תן את הבצל לבשל ולהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
יוצקים 4 כוסות של מרק בשר על הבשר והבצל בסיר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים ומבשלים עד הבשר נופל-off-the-העצם במכרז, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בעוד הבשר מתבשל, מכין וצולה את הסלק, גזר ותפוח אדמה: לקלף ולקצוץ את הסלק, גזר, ותפוחי אדמה לחתיכות 1/2 אינץ'. לזרוק את סלק וגזר עם כפית או שניים של שמן זית ולפרוס אותם בשכבה אחת על מחבת קלייה מרופדת רדיד. צלוי בתנור 204° במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית ולפנות להם מקום במחבת הצלייה, ולצלות הכל 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
הבשר מהסיר. לאחר הבשר מבושל דרך עד במכרז בשלב 2, להסיר מן הסיר, ולקחת את הסיר מהחום. אם אתה משתמש בבשר בקר, להסיר ולהשליך כל עצם, רקמת חיבור, ושומן עודף. חותכים את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
דלג מעל עודף שומן מהנוזל בסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
סיים לבשל את המרק: החזר את הסיר לתנור והוסף את המרק הנותר, את הגזרים, הסלק ואת תפוחי האדמה החתוכים לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את הבשר הקצוץ לסיר, את הכרוב הפרוס, וחצי כוס של שמיר טרי. מביאים לרתיחה, ומבשלים עוד 15 דקות בערך, עד הכרוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את החומץ ואת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. אני משתמש על 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל, אבל הסכום שאתה משתמש יהיה תלוי כמה מלוח מרק הבשר שלך הוא להתחיל עם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או או רגיל)(או או רגיל)
9
המרק הוא הטוב ביותר עשה יום קדימה. (ככל שהמרק יושב יותר, כך הוא יהפוך יותר את הצבע האדום העמוק של הסלק.)
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
10
מגישים מצוקים לקערות עם מנה של שמנת חמוצה וקמצוץ של שמיר טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך