בושה דה נואל
Buche דה נואל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 488 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 18%. נסו Buche De Noel, Bûche de Noël, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש. מקציפים חלבונים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס, על 2 עד 4 דקות; להפריש.
לנצח חלמונים ביצה בקערת ערבוב גדולה עם מערבל electrix במהירות גבוהה, בהדרגה הוספת 1/2 כוס סוכר; לנצח 5 דקות, או עד עבה וחיוור.
להוסיף מים ותמצית וניל; לנצח היטב.
להוסיף תערובת קמח; לנצח רק עד מעורבב. מקפלים בערך 1/3 של תערובת ביצה לבן. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
גריז תחתון וצדדים של 15" x10 "מחבת ג' לי רול. קו עם נייר שעווה; גריז וקמח.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת.
אופים ב 375 במשך 10 דקות, או עד קפיצים בחזרה כאשר נגע קלות. לנפות אבקת סוכר ב 15" x10 " מלבן על בד. כאשר העוגה נעשית, מיד לשחרר מן הצדדים של מחבת; להפוך על בד. לקלף נייר שעווה. החל בקצה צר, להפשיל עוגה ובד יחד; מגניב לחלוטין על מתלה חוט, צד התפר למטה.
מורחים חצי ציפוי שוקולד על עוגה; בזהירות rerolll.
חותכים פרוסה אלכסונית בעובי 1 אינץ ' מקצה אחד של רול עוגה.
מניחים רול עוגה על צלחת הגשה, צד התפר למטה. פרוסה עמדה נגד צד של רול עוגה להרכיב קשר; להשתמש בזיגוג" דבק " במקום.
מורחים שאריות זיגוג על עוגה וקשור. אם הציפוי רך, צונן עוגה לפני ההגשה.
מקשטים עם מנטה טרייה ואוכמניות טריות.
ציפוי שוקולד: בקערה גדולה, לשלב אבקת סוכר וקקאו.
הוסף חלב וחמאה לתערובת סוכר; הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.