בחר & מערבבים למינגטונים
גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, סוכר גלגלית 9oz g, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. מתכונים דומים: פיק אנד מיקס פיצה, בחר & לערבב צלחת אטריות, ו Pick ' n ' mix סלט גן קיץ.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז וקו 20 x 30cm אפייה או צלייה פח עם קלף אפייה. Beat 250 גרם חמאה, 280 גרם קמח, 250 גרם סוכר, כפית אבקת אפייה, 4 ביצים, סיר של יוגורט 1 כפית וניל יחד עם מקצף חשמלי עד חד פעמי. כפית לתוך פח ואופים במשך 25 דקות עד שיפוד דקר יוצא נקי. חזור על שלוש פעמים נוספות כדי להפוך 4 ספוגים. מגניב על מדפים תיל. ספוגים ניתן לעטוף היטב בסרט נצמד קפוא עד חודש.
לקצץ את הקצוות של כל ספוג, ולאחר מכן לחתוך כל אחד 15 x בערך 5cm ריבועים. ריבה חמה ומרמלדה עד runny, מסננת את המרמלדה של חתיכות שלה. תטה את הקוקוס על מגש.
מברשת כל ריבוע על החלק העליון וצדדים עם או curd, ריבה או ריבה ואז לטבול לתוך קוקוס. יכול להתבצע יום לפני ומאוחסן במיכלים אטומים. למעלה עם לבבות אהבה לשבת על ריבועים של נייר צבעוני לפני החתונה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי עבור למינגטון. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "