בטטה-פשטידת רועים
בטטה-פשטידת רועים היא ללא גלוטן ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 458 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו בטטה ופאי רועי הודו, פשטידת רועים בטטה הודו, ו טורקיה & פשטידת רועים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשטוף תפוחי אדמה מתוקים זין עם סכין. מסדרים על תבנית אפייה ואופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות עד למכרז.
מבשלים בצל על פי הוראות החבילה.
גריז תבשיל רדוד, 2 ליטר. סדר טורקיה לאסוף אותם. תפוחי אדמה מתוקים להשתנות בגודל ובצורה. בחר את אלה שהם פרוסות מאוד מוצקות וחלקות במחבת; למעלה עם בצל ורוטב. שעועית כפית למעלה.
לגרוף בשר בטטה למעבד מזון.
מוסיפים שמנת, מלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת חלקה. כף על תבשיל בשכבה זוגית.