בטטה-קשיו אופים
בטטה-קשיו אופים נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: בטטה וקשיו קורמן על אורז קוקוס, אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, ו אופה בטטה מתוק ומתובל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מזלג בקלות חודר את תפוחי האדמה, על 10 דקות.
מערבבים את הסוכר החום, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ומלח יחד בקערה. מערבבים בקשיו.
סדר חצי תפוחי אדמה מתוקים על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מפזרים חצי תערובת הסוכר החום. למעלה עם חצי חתיכות חמאה. חזור עם שכבה שנייה של תפוחי אדמה מתוקים, תערובת סוכר חום, וחתיכות חמאה שנותרו.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה מזוגגים עם תערובת סוכר חום, כ -30 דקות.
מפזרים מרשמלו מיני על החלק העליון, ולחזור לתנור לאפות עד להשחמה, כ 5 דקות יותר.