בטטות, אנה.
בטטות אנה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 354 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל, מלח כשר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בטטות אנה עם שזיפים מיובשים, בטטות אנה עם גי מתובל, ו Pommes אנה (תפוחי אדמה אנה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 8-by-8-inch תבנית אפייה עם חמאה; להפריש.
מניחים את האגוזים ואת הסוכר החום בקערה קטנה ומערבבים עד בשילוב; להפריש.מקלפים את הבטטות. באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך אפילו 1/8 אינץ ' עבה סיבובים; להפריש.
מניחים את שאר החומרים בסיר גדול על חום בינוני-נמוך, ערבוב עד החמאה נמסה התערובת משולבת.
הסר מהחום, להוסיף את פרוסות בטטה, ומערבבים עד מצופה שווה. לטעום בטטה ולהוסיף יותר מלח ופלפל לפי הצורך.
מניחים חצי פרוסות תפוחי האדמה בשכבה זוגית בצלחת מוכנה, חופפים לפי הצורך.
מפזרים חצי תערובת סוכר חום אגוז.
מניחים את פרוסות הבטטה שנותרו בצלחת, יחד עם כל מיצים הנותרים מן הסיר.
מפזרים את תערובת הסוכר אגוז–חום הנותרים.מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 20 דקות.
הסר את נייר הכסף, לסובב את המנה, ומבשלים עד העליון הוא השחמה ואת תפוחי האדמה המתוקים רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 20 עד 25 דקות יותר.