בטטות נופך עם סירופ מייפל, אגוזי מלך, וצימוקים המותג
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? בטטות נופך עם סירופ מייפל, אגוזי מלך, וצימוקים המותג יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם צימוקים חומים, חמאה, צימוקים זהוביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בטטות נופך עם סירופ מייפל, אגוזי מלך, וצימוקים המותג, בטטות נופך עם סירופ מייפל Blis ו מייפל-סוכר Streusel, ו בטטות נופך עם סירופ מייפל Blis ו מייפל-סוכר Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
שלב צימוקים חומים, צימוקים זהובים, ושרנדי בקערה קטנה; לזרוק להתמזג.
Letsoak לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.
מבשלים בטטות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד בקושי רך, על 8minutes. באמצעות כפית גדולה מחוררת, העברהעדשות לתבנית אפייה כדי להתקרר.
בינתיים, להביא 3/4 סירופ מייפל כוס, 1/2 כוס סוכר חום, ו 1/4 כוס unsaltedbutter לרתיחה בחום בינוני כבד סיר בינוני, ערבוב עד חום חומוס. להרתיח 2 דקות.
חמאה 15x10x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית.
מסננים צימוקים (להזמין ברנדי עבור אחרהשתמש).
מניחים צימוקים בקערה גדולה מאוד.
מוסיפים בטטות מבושלות, ואז תערובת סירופ מייפל ופיסות אגוז קלויות. לזרוק בעדינות כדי coatevandly, להיות זהיר כדי לשמור על בטטות ללא פגע.
העברת תערובת ים כדי bakingdish מוכן. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
אופים yamsuncovered עד הסירופ הוא עבה מבעבע, צולה מדי פעם, כ 55 דקות.