בטטות עם חמאת תפוחים
בטטות עם חמאת תפוחים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 241 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאת תפוחים, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. נסו חמאת תפוחים מזוגגת בטטה, תפוחי אדמה טחונים עם תפוח, ו תפוח-אגוז בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
לנקב את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג ומניח על תבנית אפייה גדולה מעוטר.
אופים במשך 1 1/2 שעות, או עד רך מאוד.
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים ומעבירים לקערה גדולה. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד שמנת, ואז מחית את החמאה ואת חמאת תפוחים. מתבלים במלח ומגישים.