בטטות צ'יפוטלה האסלבק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Chipotle hasselback בטטות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך גרידת ליים, שמן זית, רסק צ'יפוטלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Hasselback בטטות עם מוקרם צ'יפוטלה טורקיה, תפוחי אדמה מתוקים או תפוחי אדמה מתוקים {מועדון סודי}, ו Hasselback בטטות.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
פורסים את תפוחי האדמה לכשלושה רבעים של הדרך במרווחים של 1cm.
מברשת עם כף שמן זית, מניחים על מגש אפייה ואופים במשך 35-40 דקות. בינתיים, מערבבים יחד את השמן הנותר, את הצ ' יפוטלה, גרידת ליים ומיץ.
הסר את תפוחי האדמה מהתנור ומברשת בכל רחבי, ולמטה לתוך החריצים, עם תערובת צ ' יפוטלה. חזור לתנור לעוד 15-20 דקות או עד מבושל דרך. התפזרו עם עלי כוסברה ממש לפני ההגשה.