בטן חזיר צלויה עם אפרסקים וארוגולה של קציר מאוחר
בטן חזיר צלויה עם אפרסקים וארוגולה של קציר מאוחר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 1112 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 107 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם חומץ שרי, פלפל, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. נסו בטן חזיר צלויה עם אפרסקים וארוגולה של קציר מאוחר, סלט ארוגולן וצנון עם בטן חזיר חמה, ו אננס בגריל, בטן חזיר פריכה, בורטן ופיצה ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
בצע חתכים בעומק 1/4 אינץ ' בצד השמן ביותר של חזיר. לשפשף חזיר עם מלח כשר ופלפל טחון טרי. מסדרים בצל ו -3 המרכיבים הבאים בתבנית צלייה גדולה; מזלפים שמן תוך ערבוב לציפוי.
מניחים חזיר, הצד השמן ביותר כלפי מעלה, על ירקות במחבת.
אופים בחום של 300 במשך 3 1/2 עד 4 שעות או עד שהם רכים.
מוציאים חזיר מהתבנית, ושומרים 1 כף. טפטופים. מחק את הטפטופים והירקות שנותרו.
מבשלים חזיר במחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית 3 עד 5 דקות מכל צד או עד להשחמה ופריכה.
מערבבים יחד אפרסקים ו -3 המרכיבים הבאים.
מחממים שמורות 1 כף. טפטופים במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים תערובת אפרסק בטפטופים חמים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד לחימום יסודי. מתבלים במלח ופלפל נוספים לפי הטעם. פורסים חזיר, ומגישים עם אפרסקים חמים וארוגולה.
מפתח מזווה. בטן חזיר: למועדף השף החדש הזה אין שום קשר למערכת העיכול-זה בייקון לא מרפא. להזמין אותו מהקצב שלך או cawcawcreek.com.