בטעם אבטיח
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם כורכום הקרקע, קליפת אבטיח, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חמוצים בטעם אבטיח, קליפת אבטיח כבושה, ו קליפת אבטיח כבושה.
הוראות
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
להוסיף רינד; לבשל 3 דקות.
מערבבים סוכר ושאר החומרים במחבת; מביאים תערובת לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות. מערבבים בקליפה אבטיח; מבשלים, חשוף, 30 דקות או עד רוב הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות. מגניב; לשפוך להתענג לתוך מכולות אטומות.
הערה: לקרר ברינד אבטיח להתענג במיכלים אטומים עד חודשיים.