קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בטעם אבטיח

בטעם אבטיח
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם כורכום הקרקע, קליפת אבטיח, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חמוצים בטעם אבטיח, קליפת אבטיח כבושה, ו קליפת אבטיח כבושה.

הוראות

1
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להוסיף רינד; לבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
לנקז היטב.
4
מערבבים סוכר ושאר החומרים במחבת; מביאים תערובת לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות. מערבבים בקליפה אבטיח; מבשלים, חשוף, 30 דקות או עד רוב הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות. מגניב; לשפוך להתענג לתוך מכולות אטומות.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הערה: לקרר ברינד אבטיח להתענג במיכלים אטומים עד חודשיים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות