ביזון ופאי רועים ביין אדום עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 139 גרם של שומן, וסך הכל 1836 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם יין, בייקון לוח ללא קמטים, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו עוגת תאו ביזון בטטה, פשטידת רועים, ו פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!) (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף ביזון; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
ביזון
3
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף בייקון; לבשל עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
העבר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
להוסיף 2 כפות שמן לסיר; להגדיל את החום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, ביזון בישול עד השחמה, הוספת שמן יותר על ידי כפות על פי הצורך. חזור לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
ביזון
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים בצל קצוץ, גזר, סלרי ושום לסיר; מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים, מערבבים מדי פעם, בערך 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים מרק, עגבניות, עלי דפנה, קורנית, מרווה, בייקון שמור, וביזון. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים עד ביזון רך, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות (בשר עשוי לקחת 1 1/2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ביזון
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
בינתיים, לבשל בצל פנינה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
11
העברה לקערה של מי קרח; לקצץ ולקלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מעבירים ביזון לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביזון
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
חותכים בשר מעצמות; חותכים בשר לקוביות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
14
מוסיפים גזר לבן ולפת לסיר עם רוטב ביזון. מבשלים עד מכרז, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
לפת
ביזון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים בצל פנינה; מבשלים 5 דקות. להחזיר בשר לסיר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל פנינה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות עד למכרז, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז.
3
מחממים חלב, חמאה ושמנת בסיר בינוני עד שכמעט רותחים. תפוחי אדמה אורז לתוך קערה גדולה ערבוב; להוסיף תערובת חלב, 1 כפית מלח גס, ו 1/2 כפית פלפל לטאטא עד חלקה מעט מקורר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
4
להקציף בביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
מחממים תנור ל 204°. ביזון כף מילוי לתוך 3 ליטר (13x9x2 אינץ') צלחת אפייה. כפית פירה מעל; החלק העליון כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ביזון
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מקציפים ביצה 1 כף מים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מברשת על תפוחי אדמה, ואז מפזרים גבינה בכל רחבי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
לאפות עוגה עד העליון הוא השחמה ומילוי מחומם דרך, 30 עד 40 דקות (50 עד 60 דקות אם צונן).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
תן לנוח 10 דקות.
1
נסה אדום בעל גוף מלא, כמו אוגוסט בסק Crozes 2007-Hermitage (צרפת, 20$), עם פשטידת הרועים.