בייגלה כלבים
כלבי בייגלה הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, סודה לשתייה, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בייגלה כלבים, בייגלה כלבים, ו בייגלה כלבים.
הוראות
בקערה גדולה של מערבל לעמוד, מערבבים יחד שמרים, סוכר ומים חמים; בואו לעמוד 3 דקות.
מוסיפים קמח; מערבבים עם מצורף וו בצק עד הבצק יוצר כדור חלק, אלסטי. משמנים קערה גדולה עם קיצור; מניחים בצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים.
מניחים בתנור קר 50 דקות או עד הוכפל בגודל.
מחממים תנור ל 218°. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי deflate; לחלק את הבצק ל 8 חתיכות שוות. באמצעות הידיים, מגלגלים כל פיסת בצק לתוך חבל באורך כפול מאורך הנקניקיות.
יוצקים סודה לשתייה לתוך תנור הולנדי 6-8 ליטר או סיר; למלא במים. מערבבים עם מקציף עד סודה לשתייה הוא מומס.
בינתיים, לעטוף כל נקניקיה עם בצק, צובט מסתיים יחד בחוזקה (מאובטח עם קיסמים במידת הצורך). קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף בישול. באמצעות מלקחיים, לטבול כל כלב בייגלה בתערובת סודה לשתייה רותחים-מים במשך 30 שניות.
מברשת בצק עם ביצה; מפזרים זרעי שומשום.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.