בייגלה קרמל-פקאן
בייגלה קרמל-פקאן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. לך לחנות ותביא קרמל, עץ ופיתולים בייגלה, חצאי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בייגלה פקאן קרמל מלוח, בייגלה שוקולד קרמל, ו כעכים רכים בתפוחי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 ° F. על גיליון עוגיות גדול, מניחים בייגלה בשכבה אחת.
מניחים חתיכת קרמל במרכז כל בייגלה.
אופים 6 עד 8 דקות או עד קרמל התרככו.
הסר מהתנור. הקש פקאן חצי לתוך כל חתיכת קרמל.
מקום קרוב זה לזה על גיליון נייר שעווה.
בשקיות פלסטיק מקפיא נפרדות 1-quart הניתן לאכילה מחדש, מניחים שבבי שוקולד וצ ' יפס וניל; שקיות חותם. מיקרוגל כל אחד על גבוה 35 עד 50 שניות, לסחוט שבבים בשקית כל 15 שניות, עד שבבים נמסים וחלקים.
חותכים קצה קטן מהפינה התחתונה של כל שקית.
טפטוף שוקולד נמס מעל בייגלה. בזהירות רסס שבבי וניל נמס על שוקולד. (אם זהיר כאשר טפטוף, אין צורך לתת את ערכת השוקולד לפני טפטוף שבבי וניל.) להכניס למקרר על 20 דקות או עד שוקולד מוגדר.