קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגלה קשיו שבע שכבות ברים

בייגלה קשיו שבע שכבות ברים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות חמאה קשיו בייגלה, בראוניס בייגלה שכבה משולשת, ו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם רדיד לא מקל או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים בייגלה מרוסק, 2 כפות סוכר והחמאה; ערבוב עד מעורבב היטב. לחץ על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור מגניב 15 דקות (זה חשוב).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים קרום מקורר אפוי עם שבבי שוקולד, שבבי חמאה ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלבשבבי ריבת חלב
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
שלב שמנת מתוקה, 1/4 כוס סוכר 1 כף סוכר חום (גם להוסיף וניל, אם שימוש); ערבוב עד מעורבב היטב. כף באופן שווה על ברים כך שזה סוג של שוקע לתוך הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כָּתֵףכָּתֵף
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
אופים במשך 25 דקות או עד קוקוס הוא השחמה קלות שבבי להתחיל להמיס. להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות, ואז להירגע עד המשרד מאוד.הרם מהמחבת על ידי רדיד או קלף, להגדיר על קרש חיתוך, לחתוך לסורגים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף