בייגלה תוצרת בית
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: בייגלה תוצרת בית, בייגלה תוצרת בית, ו בייגלה תוצרת בית.
הוראות
מערבבים את המים החמים, הסוכר והמלח הכשר בקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. אפשר לשבת במשך 5 דקות או עד שהתערובת מתחילה קצף.
מוסיפים את הקמח, באמצעות מצורף הוו בצק, לערבב על מהירות נמוכה עד בשילוב טוב. שינוי למהירות בינונית ללוש עד הבצק הוא חלק ומושך מן הצדדים של הקערה, כ 4 עד 5 דקות.
הסר את הבצק מהקערה, לנקות את הקערה ולאחר מכן שמן אותו היטב עם שמן צמחי. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בניילון נצמד ולשבת במקום חם במשך כ 50 עד 55 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קו 4 מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף מברשת קלות עם שמן צמחי. תניח בצד.
מניחים מספיק מים למחבת צלייה גדולה לבוא 1/3 הדרך במעלה הצדדים של המחבת ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
בינתיים, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משומן מעט לחלק מנות 1-אונקיה, כ 36 חתיכות.
מרדדים כל פיסת בצק למקל ארוך 14 to15 אינץ 'ומניחים על מחבתות הסדין, 1/4 אינץ' זה מזה. מכסים את הבצק לא בשימוש במגבת לחה מעט כדי למנוע התייבשות.
מניחים בעדינות 6 עד 8 בייגלה בכל פעם לתוך המים במשך 30 שניות.
הסר את הבייגלה בחזרה למחבת הסדין, מברשת עם חלמון ביצה מוכה ותערובת מים ומפזרים מלח בייגלה.
אופים עד חום זהוב בצבע וקשה, כ 55 עד 60 דקות.
העברה למתקן קירור לפחות 20 דקות לפני ההגשה. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.