קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

בייגלה תוצרת בית

בייגלה תוצרת בית
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: בייגלה תוצרת בית, בייגלה תוצרת בית, ו בייגלה תוצרת בית.

הוראות

1
מערבבים את המים החמים, הסוכר והמלח הכשר בקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. אפשר לשבת במשך 5 דקות או עד שהתערובת מתחילה קצף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את הקמח, באמצעות מצורף הוו בצק, לערבב על מהירות נמוכה עד בשילוב טוב. שינוי למהירות בינונית ללוש עד הבצק הוא חלק ומושך מן הצדדים של הקערה, כ 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הסר את הבצק מהקערה, לנקות את הקערה ולאחר מכן שמן אותו היטב עם שמן צמחי. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בניילון נצמד ולשבת במקום חם במשך כ 50 עד 55 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
קו 4 מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף מברשת קלות עם שמן צמחי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים מספיק מים למחבת צלייה גדולה לבוא 1/3 הדרך במעלה הצדדים של המחבת ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
בינתיים, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משומן מעט לחלק מנות 1-אונקיה, כ 36 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מרדדים כל פיסת בצק למקל ארוך 14 to15 אינץ 'ומניחים על מחבתות הסדין, 1/4 אינץ' זה מזה. מכסים את הבצק לא בשימוש במגבת לחה מעט כדי למנוע התייבשות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים בעדינות 6 עד 8 בייגלה בכל פעם לתוך המים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
10
הסר את הבייגלה בחזרה למחבת הסדין, מברשת עם חלמון ביצה מוכה ותערובת מים ומפזרים מלח בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים עד חום זהוב בצבע וקשה, כ 55 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
העברה למתקן קירור לפחות 20 דקות לפני ההגשה. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה