בייקון, אגס & אגוז מלית עם טפטוף מייפל
אם יש לכם בייקון אוסקר מאייר, תערובת מילוי למעלה תנור, אגוזי מלך מטעים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. נסו בייקון, אגס & אגוז מלית עם טפטוף מייפל, ביסקוויט תאנים ואגוזים ללא גלוטן עם זיגוג מייפל, ו פאי אגסים, אגוזים וסירופ מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 3 פרוסות בייקון בשכבה אחת על תחתית מחבת בינונית. לארוג 3 של פרוסות בייקון הנותרים דרך פרוסות בייקון במחבת כדי להידמות דפוס סריג. מבשלים על חום בינוני 8 דקות. או עד קריספ, מתהפך אחרי 5 דקות. בזהירות להסיר בייקון מחבת; לנקז על מגבות נייר.
קוצצים פרוסות בייקון שנותרו; מבשלים באותו מחבת 5 דקות. או עד קריספ, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. להשליך טפטופים.
מוסיפים אגסים למחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או רק עד למכרז.
הכינו תערובות מלית בסיר גדול לפי הוראות החבילה; מערבבים בייקון מבושל קצוץ, אגסים ואגוזים. כף לתוך צלחת הגשה; טפטוף עם סירופ. למעלה עם סריג בייקון.