בייקון-בורבון פאי תפוחים
בייקון-בורבון פאי תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר מגורען, תפוחים טעים זהוב, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פנקייק בורבון, תפוח ובייקון, עוגות תפוחים בורבון בייקון, ו עוגת בורבון אגס.
הוראות
מערבבים סוכר חום, קינמון וקמח 1/2 כוס בקערה בינונית.
חותכים ב 1/4 כוס (4 כפות.) חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים בבייקון.
מניחים את הקרום בצלחת פאי 9 אינץ ' כפי שמכוונים על חבילה עבור עוגה מלאה קרום אחד.
מניחים תפוחים בקערה גדולה.
מוסיפים סוכר מגורען, קמח שנותר, בורבון ווניל; מערבבים בכפית קלה לתוך הקרום.
חותכים את החמאה שנותרה לחתיכות קטנות; מניחים באופן שווה על תפוחים. מכסים בציפוי פירורים.
אופים 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°; אופים 30 דקות. או עד שהתפוחים רכים. מגניב.