בייקון הודו עטוף בצדפות עם תרד נבול
מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. אם יש לכם צדפות ים, חרדל דיז'ון אפור poupon הארץ, אוסקר מאייר בוחר בייקון טורקיה לא מאובטח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלמון עטוף בבייקון עם תרד נבול, צדפות עם תרד נבול וארוגולה, ו צדפות צרובות מעל תרד נבול # WeekdaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים 1 כף. שמן, חרדל, חומץ ומים עם מקצף עד מעורבב.
לעטוף בייקון סביב צדפות; מאובטח עם קיסמים.
חום שנותר שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף צדפות; לבשל 1 עד 2 דקות. בכל צד או עד שצדפות אטומות.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים תרד למחבת; מבשלים 1 עד 2 דקות. או רק עד תרד מתחיל לנבול, ערבוב מדי פעם.
מניחים תרד על 4 צלחות סלט.
הסר ולהשליך קיסמים מן הצדפות; מקום 2 צדפות על כל צלחת.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.