קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

בייקון ועשב קרוש בשר טנדרלוין

בייקון ועשב קרוש בשר טנדרלוין
גשו לסופר וקנו שום, שמן צמחי, עלי אורגנו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו בייקון ועשב קרוש בשר טנדרלוין, טנדרלוין בקר מצופה בעשב, ו טנדרלוין בקר מצופה בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. לשפשף צלי בקר עם מלח ופלפל. בקערה בינונית, מערבבים פטרוזיליה, אורגנו, רוזמרין, שום ושמן. לחץ על תערובת על גבי וצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלי בקרצלי בקר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים פרוסות בייקון מעל בשר בקר, תוחבים את הקצוות מתחת לתחתית. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
אופים חשפו 35 עד 50 דקות או עד מדחום קורא 60° עבור בינוני נדיר או155 עבור doneness בינוני.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר בשר מהתנור, לכסות בנייר כסף ולתת לעמוד על 15 דקות עד הטמפרטורה עולה 5°.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה