בייקון-חווה-תבשיל תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון-ראנץ ' -תפוחי אדמה תבשיל. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בייקון, חצי-חצי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו צ'יזי ראנץ' בייקון נאגטס תפוחי אדמה עם רוטב טבילת חווה, תבשיל חוות בייקון עוף, ו תבשיל תפוחי אדמה ראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת 10 אינץ', מבשלים בייקון על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת לצלחת נייר מצופה מגבת לנקז. תניח בצד.
ב 4-ליטר תנור הולנדי, להמיס 3 כפות חמאה.
מוסיפים בצל; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך שקוף. מערבבים בקמח; לבשל ומערבבים 1 דקה.
ב 4 כוס מדידה, לערבב מרק וחצי. בהדרגה להוסיף תערובת מרק לתערובת בצל, בישול ערבוב עם להקציף על 3 דקות או עד התערובת מתחילה להתעבות. מערבבים בתערובת רוטב וגבינה; מבשלים עד גבינה מותכת.
מוסיפים תפוחי אדמה קפואים; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד שתפוחי אדמה מתחילים להפשיר. מערבבים שמנת חמוצה ובייקון שמורות.
יוצקים לתוך ungreased 13x9 אינץ ' (3-quart) צלחת אפייה זכוכית.
תערובת עליונה באופן שווה עם דגנים.
טפטוף 2 כפות חמאה מומסת מעל.
אופים 30 דקות. אם הדגנים מתחילים להיות חומים מדי, מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.