בייקון מבושל עם כרוב וגזר
בייקון מבושל עם כרוב וגזר הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 1098 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 96 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חרדל, בצל, מלאי, ופטרוזיליה מתולתל לעזוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מדהים. מתכונים דומים: Dublin coddle (נקניקיות מבושלות, בייקון, תפוחי אדמה וגזר), בשר מבושל וגזר עם כופתאות פטרוזיליה, ו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה.
הוראות
מניחים את הבייקון בקומקום עם בצל ועשבי תיבול, ולאחר מכן לכסות עם מים. להביא לרתיחה, ואז לבשל במשך 45 דקות, ציפוי עם מים במידת הצורך.
מוסיפים את הגזר, ואז ממשיכים לבשל במשך 15 דקות. מצקת 150ml מלאי לתוך סיר קטן יותר; להפריש.
מוסיפים את פלחי הכרוב לקומקום, ואז ממשיכים לבשל הכל לעוד 10-15 דקות עד שהכרוב רך, אבל לא מבושל יתר על המידה.
בעוד כל דבר שיש הבישול הסופי שלה, להפוך את הרוטב.
יוצקים את השמנת לתוך המניה 150ml ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך כמה דקות, ולאחר מכן להקציף חרדל ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הסר את הבשר מן המניה, ולאחר מכן לגלף לפרוסות עבות.
מגישים על מגש עם כרוב וגזר, ולהרטיב עם טפטוף של מלאי.
מגישים את הרוטב בקנקן וכמה תפוחי אדמה חדשים מבושלים וחמאה בצד.