קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

בייקון-מעורב בלגן דג קרוליינה

בייקון-מעורב בלגן דג קרוליינה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בלגן דגים חדורי בייקון בקרוליינה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 941 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח כשר, גבעולי סלרי, jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו אורז עם בייקון מטוגן בקרוליינה, בלבול תות שדה, ו בלגן ג'ינג'ר אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים צדפי שרימפס ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות. מסננים מלאי, משליכים פגזים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מלאי כיסוי וצינה ושרימפס בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
לקשור עלי טימין ועלי דפנה לחבילה עם חוט מטבח; להפריש. עגבניות דופק עם מיצים במעבד מזון עד צורות צ ' אנקי טהור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
חוט קצביםחוט קצבים
5
מחממים בייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית נמוכה; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמה שומן הוא שניתנו בייקון רק מתחיל פריך, 10-15 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר בייקון מגבות נייר לניקוז; להזמין 2 כפות בייקון טפטוף עבור קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
מוסיפים סלרי, גזר, בצל, כרישה לסיר. להגדיל את החום בינוני ומבשלים עד ירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
להוסיף שום, jalapeo, צרור עשב; לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
הוסף עגבניות שמורות טהור; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9
להוסיף מלאי שרימפס (או, אם השמטת הצעד הראשון, להוסיף 2 כוסות דגים מלאי או מיץ צדפות) ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
10
מוסיפים תפוחי אדמה ובייקון מבושל ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות. תבשיל העונה עם מלח, פלפל, ורוטב פלפל חריף, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בייקון מבושלבייקון מבושל
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
תבשילתבשיל
11
מוסיפים דגים ושרימפס; מביאים לרתיחה עדינה. כיסוי; לבשל עד דגים וחסילונים הם רק אטום במרכז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
בינתיים, תבריש שומן בייקון על טוסט כדי להכין קרוטונים. מצקת לתוך קערות מעל גריסים או אורז, מפזרים פטרוזיליה, ומקשטים כל קערה עם קרוטון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
קרוטוניםקרוטונים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת

מרכיבים

6פרוסותבאגט, קלויבאגט, קלוי43 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2קילוגרםעגבניות קלופות שלמות עם מיציםעגבניות קלופות שלמות עם מיצים3גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק4גבעולי סלרי, קצוצים דקגבעולי סלרי, קצוצים דק1השארפטרוזיליה שטוחה קצוצהפטרוזיליה שטוחה קצוצה3שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דקר שחור או אדום, לחתוך ל 1 פילה דקר שחור או אדום, לחתוך ל 1 " -2 " חתיכות1jalapeño( עם זרעים), קצוץ דקjalapeño( עם זרעים), קצוץ דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר, פלפל טחון טרימלח כשר, פלפל טחון טרי1כרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), קצוץ דקכרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), קצוץ דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה חדשים, קלופים, לחתוך לקוביות 1/2תפוחי אדמה חדשים, קלופים, לחתוך לקוביות 1/2"2בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק6ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב פלפל חריף (כגון Cholula או טבסקו; אופציונלי)רוטב פלפל חריף (כגון Cholula או טבסקו; אופציונלי)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס אמריקאי פראי, קלופים, deveined, פגזים שמורותשרימפס אמריקאי פראי, קלופים, deveined, פגזים שמורות1בצל צהוב בינוני, קצוץגריסים מבושלים מאבן או אורזגריסים מבושלים מאבן או אורז454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בס שחור או מפוספס, לחתוך ל 1 פילה בס שחור או מפוספס, לחתוך ל 1 " -2 " חתיכות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, לחתוך לקוביות 1/2בייקון, לחתוך לקוביות 1/2", או בייקון עבה לחתוך, פרוס לרצועות 1/2"8sprigs2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום11 קילו קישואים,2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.