צריך מנה עיקרית ללא חלב? בלגן דגים חדורי בייקון בקרוליינה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 941 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח כשר, גבעולי סלרי, jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו אורז עם בייקון מטוגן בקרוליינה, בלבול תות שדה, ו בלגן ג'ינג'ר אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים צדפי שרימפס ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות. מסננים מלאי, משליכים פגזים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מלאי כיסוי וצינה ושרימפס בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
לקשור עלי טימין ועלי דפנה לחבילה עם חוט מטבח; להפריש. עגבניות דופק עם מיצים במעבד מזון עד צורות צ ' אנקי טהור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
חוט קצבים
5
מחממים בייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית נמוכה; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמה שומן הוא שניתנו בייקון רק מתחיל פריך, 10-15 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר בייקון מגבות נייר לניקוז; להזמין 2 כפות בייקון טפטוף עבור קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 קילו שוקי עוף
6
מוסיפים סלרי, גזר, בצל, כרישה לסיר. להגדיל את החום בינוני ומבשלים עד ירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
להוסיף שום, jalapeo, צרור עשב; לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
8
הוסף עגבניות שמורות טהור; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9
להוסיף מלאי שרימפס (או, אם השמטת הצעד הראשון, להוסיף 2 כוסות דגים מלאי או מיץ צדפות) ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
10
מוסיפים תפוחי אדמה ובייקון מבושל ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות. תבשיל העונה עם מלח, פלפל, ורוטב פלפל חריף, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בייקון מבושל
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
תבשיל
11
מוסיפים דגים ושרימפס; מביאים לרתיחה עדינה. כיסוי; לבשל עד דגים וחסילונים הם רק אטום במרכז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
בינתיים, תבריש שומן בייקון על טוסט כדי להכין קרוטונים. מצקת לתוך קערות מעל גריסים או אורז, מפזרים פטרוזיליה, ומקשטים כל קערה עם קרוטון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
קרוטונים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 אונקיות צ'דר מגורר
למריחה על טוסט אם רוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.