בייקון מפולפל עטוף בטנדרלוין חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל חזיר עטוף פילה. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פקאן, סוכר חום בחוזקה, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר עטוף בבייקון, בייקון עטוף בשר חזיר פילה, ו בייקון עטוף בשר חזיר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים פטריות ובצל, ומטגנים 8 דקות או עד למכרז. מערבבים בפקאנים, ומניחים בצד.
מניחים חזיר בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מורחים תערובת פטריות באופן שווה על צד 1 של כל tenderloin, משאיר גבול 1/4 אינץ'.
להפשיל אופנת ג ' לירול, החל עם קצה ארוך 1. לעטוף 4 פרוסות בייקון סביב כל tenderloin, מאובטח עם מרים עץ.
מקום, צד התפר למטה, על מתלה משומן קלות במחבת צלייה. לשפשף באופן שווה עם סוכר ופלפל סדוק.
אופים, חשוף, ב 450 במשך 15 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-40
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מדחום בשר רושם 160.