בייקון עטוף בשר חזיר פילה
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו בייקון, רוזמרין, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר עטוף בבייקון, בייקון עטוף בשר חזיר פילה, ו בייקון עטוף בשר חזיר פילה.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
מניחים שום ramekin קטן, טפטוף עם 1-שמן זית כף, לעטוף בנייר כסף.
אופים עד רך, כ 45 דקות. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לסחוט בשר שום מהראש לתוך קערה קטנה.סדר tenderloins על משטח עבודה. לשפשף את החלק העליון כל tenderloin עם ½ של שום קלוי העונה עם מלח ופלפל.
מערבבים יחד את עשבי תיבול לפזר חצי מהתערובת על השום על כל פילה. לעטוף 6 רצועות בייקון סביב כל פילה ולקשור בייקון במקום עם חוט מטבח.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חום שנותר שמן בינוני, מחבת מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את הפינות עד חום זהוב מכל הצדדים.
העברת tenderloins צרוב למחבת צלייה בינונית; מקום בתנור ומבשלים בינוני נדיר על 8 דקות.
להעביר tenderloins לחיתוך הלוח ולתת לעמוד 10 דקות.