בייקון-תרד פירה
בייקון-תרד פירה נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. אם יש לך תפוחי אדמה יוקון זהב, בייקון אוסקר מאייר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פירה תרד, פירה תרד, ו פירה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים בסיר גדול 15 עד 20 דקות. או עד למכרז.
בינתיים, לבשל בייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
להוסיף שום לטפטופים במחבת; לבשל 2 דקות., ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תרד; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות. או רק עד תרד הוא נבול.
הסר מהחום. קותלי חזיר מתפוררים; מערבבים לתוך תערובת תרד.
מסננים תפוחי אדמה; לחזור למחבת.
להוסיף ממרח גבינת שמנת; תערובת תפוחי אדמה מחית. מערבבים בתערובת תרד.