המתכון לביס של בראוני נשיקה לימון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך כשעתיים ו-4 דקות . מתכון זה מכיל 14 מנות עם 119 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אבקת אפייה, ביצה, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 9% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: ביס בראוני נשיקת דובדבן {מסיבת בלוג כיף משפחתי של חג} , עוגיות הפתעה של בראוני נשיקת דלעת ועוגיות עוגת חתונה עם לימון .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות F. מרפדים 14 כוסות מאפין בגודל 1-1/4 אינץ' עם כוסות נייר אפייה; לְהַפְרִישׁ. בסיר בינוני, מחממים ומערבבים את 1/2 כוס ה-Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס ואת 1/4 כוס החמאה על אש נמוכה מאוד עד להמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
חתיכות אפייה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש. מערבבים פנימה סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים ביצה, טורפים בכף עץ עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה וניל. בקערה קטנה מערבבים יחד קמח, 1/2 כפית גרידת לימון ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
כסף ללא נעליים
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת השוקולד; מערבבים רק עד לאיחוד. זרוק כפית מעוגלת של בלילה לכל כוס מאפינס מוכן
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
5
אופים במשך 9 עד 11 דקות או עד שקיסם עץ הננעץ במרכזי הבראוניז יוצא נקי. מצננים במחבת 5 דקות. מעבירים בזהירות בראוניז לרשת; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
לציפוי הלימון, בקערה קטנה, טורפים את 2 כפות החמאה הרכה ואת 1/4 כפית גרידת הלימון במיקסר חשמלי במהירות בינונית למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 גביע סוכר גלידה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים אבקת סוכר ו-2 כפיות ממיץ הלימון. מקציפים עד לאיחוד. מקציפים מספיק ממיץ הלימון שנותר, כפית אחת בכל פעם, כדי ליצור ציפוי סמיך. בעזרת שקית מאפה עם קצה כוכב, מניחים ציפוי על כל בראוניז. (או כף לתוך שקית ניילון קטנה עם אטימה עצמית. לגזור את הפינה. להדביק ציפוי על כל בראוניז.) לצנן למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
לזיגוג השוקולד, בסיר קטן, שלבו את 1/3 כוס ג'ירארדלי 60% קקאו צ'יפס אפייה שוקולד מריר ו-1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
זיגוג שוקולד
חתיכות אפייה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מחממים ומערבבים על אש נמוכה מאוד עד להמסה וחלקה.
10
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את סירופ התירס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
11
מניחים להתקרר במשך 10 דקות. כף זיגוג מעל צמרות בראוניז צוננים. אם רוצים, מעלים רצועות גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
רוטב שומשום יפני מוכן
12
מניחים בטמפרטורת החדר למשך שעה אחת או עד שהזיגוג מתייצב. תהנו מיד, מקררים בכלי אטום עד 3 ימים, או מקפיאים עד 3 חודשים.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "