ביסקוויט תבלינים מזוגג
אם יש לכם קינמון טחון, ביצים, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו ביסקוטי תבלין דלעת, עוגיות קינמון ותבלינים, ו סוכר ותבלינים: ביסקוטי תאנה ופלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, allspice, ומלח עד בשילוב; להפריש. בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, חלמונים, וסוכר עד אור שמנת, על 3 דקות.
יוצקים מרכיבים רטובים לתערובת קמח ומערבבים עד בשילוב. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות עד לילה.
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים והעליונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. טופס בצק לשלושה חלקים שווים. טופס כל פיסת בצק לתוך יומן על 2 אינץ ' רחב.
מניחים על דפי אפייה ואופים עד לזהב ויבש, 25 דקות.
תן עוגיות להתקרר עבור 5-10, עד מטופל בקלות.
חותכים עוגיות עם סכין משונן לחתיכות 1 אינץ'.
מקום, לקצץ בצד למטה, על דפי אפייה, ואופים עד יבש ופריך, כ -15 דקות יותר.
תן מגניב 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור.
כאשר עוגיות הם מגניבים לחלוטין, לטאטא יחד ממתקים סוכר ומים עד חלקה. השתמש סכין או כף קטנה כדי העליון כל עוגייה עם זיגוג.
בואו לשבת שעה אחת עבור זיגוג להקשיח לחלוטין.