ביסקוויטי סוכר קינמון
מתכון עוגיות קינמון סוכר יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בסביבה 40 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 50 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, קינמון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו קינמון-לחמניות סוכר, קינמון-לחמניות סוכר, ו ביסקוויטי סוכר קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף תנור בעמדה האמצעית. מחממים התנור ל 191° (190°C). קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
כדי להפוך את הבלילה: בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח.
חותכים את החמאה לתערובת היבשה עד שהיא דומה לקמח תירס גס, אבל הוא לא clumping למעלה. מוסיפים את חצי וחצי ואת הביצה עד בשילוב.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן 10 x 6 אינץ'.
מפזרים 1 כף סוכר 1 כפית קינמון מעל מחצית המלבן, ולאחר מכן לקפל אותו לשניים.
מגלגלים את הבצק שוב למלבן 8 x 6 אינץ'.
מפזרים את הכף הנותרת של סוכר וכפית קינמון מעל מחצית המלבן, ואז לקפל במחצית.
לטפוח את הבצק לתוך מעגל 6 אינץ ' לחתוך 6 טריזים.
רווח שווה את הפרוסות על המחבת, מפזרים סוכר, ואופים עד הזהב ופשוט המשרד, 15 עד 17 דקות.
בואו לקרר את הלחמניות על המחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.