ביסקוויטים בטטה
ביסקוויטים בטטה יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-7 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 93 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 915 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בטטה, סודה לאפייה, בננה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ועור בטטה שלך, ואז מועכים אותו עם מזלג או מחית תפוחי אדמה ומניחים בצד. גריז גיליון עוגיות או קו עם נייר קלף ומניח בצד. מחממים תנור ל-425F.
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר וקינמון אופציונלי יחד במעבד המזון שלך ואת הדופק כמה פעמים כדי להבטיח אפילו הפצה של מרכיבים.
הוסף בננה, על 6 " שווה, ולאפשר המנוע לרוץ עד צורות בצק, כ 45 שניות.
להעביר בצק לקערה, באמצעות ידיים נקיות, לערבב עם כ 3/4 כוס (להתחיל עם 1/2 כוס) של בטטה מבושל. הבצק צריך להיות רטוב דמוי בצק-רטוב יותר מרוב בצק פיצה אבל מייבש מאשר בלילת עוגה. זה צריך להיות דומה לבלילה לביסקוויטים טיפה ביסקוויט, אם אי פעם עשה אותם. זרוק כפיות גדולות על גיליון עוגיות מוכן ואופים 5-10 דקות, עד קיסם מוכנס יוצא נקי ואת הקצוות והתחתון הופכים חום זהוב.לביסקוויט: 86 קלוריות, 0.3 גרם שומן, 18.6 גרם פחמימות, 2.5 גרם סיבים, 2.9 גרם סוכר, 2 גרם חלבון
80gdietary Fiber2. 70gSugars3. 70gProtein2. 20g