ביסקוויטים בטטה מצופה סוכר
ביסקוויטים בטטה מצופה סוכר דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 144 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר חום, בטטה, קיצור כל ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בטטה ללא גלוטן וסוכר, עוגיות פקאן וג'ינג'ר, קינמון מתוק-Popovers מצופה סוכר, ו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 400 מעלות f. גיליון עוגיות ספריי עם תרסיס לא מקל בישול.
מערבבים קמח 2 כפות של סוכר חום בקערה בינונית; מערבבים היטב.
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה או מזלג עד תערובת דומה פירורים גס.
מערבבים חלב, בטטה ושמנת חמוצה בקערה קטנה; להתמזג היטב.
מוסיפים לתערובת הקמח בבת אחת, ערבוב רק עד לחלח (אם הבצק יבש מדי, מוסיפים חלב נוסף 1 כפית בכל פעם, עד לחלחלים מרכיבים יבשים). טיפה בצק על ידי 1/4 כוס מלאה על גיליון עוגיות מוכן.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות סוכר חום.
אופים 15 עד 20 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות.