ביסקוויטים ברי-קמח תירס
ביסקוויטים ברי קמח תירס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 150 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ביסקוויטים ברי-קמח תירס, לחמניות צ'דר-קמח תירס, ו לחמניות קמח תירס דבש.
הוראות
מחממים תנור ל 425°. תרסיס גיליון עוגיות עם ספריי בישול, או קו עם נייר קלף בישול.
מערבבים קמח, קמח תירס, 2 כפות סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קליפת תפוז ומלח בקערה גדולה.
חותכים בחמאה באמצעות בלנדר מאפה, רק עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים בחלב סויה 1/2 כוס ומיץ תפוזים רק עד הקמח הוא רטוב. מקפלים תותים.
מניחים בצק על משטח מקומח. ללוש 6 עד 8 פעמים כדי ליצור כדור. לחלק לשניים; צורה לשני 6 x 1/2 אינץ ' סיבובים על גיליון עוגיות.
סבבי מברשת עם 1 חלב סויה כף ומפזרים 1 עד 2 כפות סוכר.
חותכים כל סיבוב לתוך 6 טריזים.
אופים 12 עד 15 דקות או עד צמרות משחימים קלות. טריזים נפרדים; מגישים חמים.