קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוויטים ג'ינג'ר

ביסקוויטים ג'ינג'ר
הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית, ביסקוויטים ג'ינג'ר, ו ביסקוויטים ג'ינג'ר דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור, מכינים תבנית אפייה: מחממים תנור ל 204° (או 200°C). קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד מרכיבים יבשים: בקערה גדולה להקציף במרץ יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את זנגביל מסוכר, גרידת לימון, וג ' ינג ' ר טרי עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4
מוסיפים חמאה, חלב חמאה: יוצרים באר במרכז הקמח, יוצקים את החמאה המומסת ואת החמאה. בעדינות לערבב עם כף עץ עד תערובת הקמח הוא רק רטוב. אל תתערבב יותר מדי! התערובת צריכה להיראות מאוד מדובללת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
טופס לתוך טריזים: לחלק את התערובת לשני כדורים,ולשטח כל אחד על משטח משוריין לתוך מעגל 1 אינץ 'עבה, 6 אינץ' רחב. חותכים כל סיבוב לתוך 6 טריזים.
6
העברה לדף נייר קלף מרופד אפייה, מרווח לפחות סנטימטר זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מפזרים סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
1
אופים ב 204° (או 200°C) במשך 18-20 דקות. מגניב על מדף במשך 5 דקות לפני האוכל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי לאחסן, לאפשר תחילה להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לאטום בשקית במקפיא.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

סקון עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "