ביסקוויטים מזוגגים עם לימון וג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביסקוויטים לימון זנגביל. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 176 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, זנגביל מסוכר, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לימון מזוגג בריא-ביסקוויטים אוכמניות, לחמניות פרג לימון מזוגגות, ו לחמניות ג'ינג'ר לימון # GalentinesDayParty (מתכונים דומים).
הוראות
Preheat the oven to 375 and line a baking sheet with parchment paper. In a bowl, whisk the flour with the granulated sugar, baking powder, lemon zest and salt. Using a wooden spoon, stir in the cream and 2 tablespoons of the lemon juice; fold in the candied ginger.
On a lightly floured work surface, gently knead the dough just until it comes together. Pat into a 9-inch round, a scant 1/2 inch thick.
Cut the dough into 8 wedges and arrange them 1 inch apart on the prepared baking sheet.
Bake the scones for 20 to 25 minutes, until slightly firm and lightly browned on the bottom, pale on top.
Let cool for 5 minutes, then transfer to a rack to cool completely.
In a medium bowl, whisk the confectioners' sugar with the remaining 2 tablespoons plus 2 teaspoons of lemon juice until the glaze is smooth.
Drizzle the lemon glaze over the scones and let stand for 15 minutes before serving.