ביסקוויטים מייפל-אגוז
ביסקוויטים מייפל-אגוז יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, חלב, חלב נוסף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות דלעת מייפל עם זיגוג מייפל, עוגות מייפל מ-Maple Modern Maple, ו עוגיות אגוז שיבולת שועל מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204° (375°F עבור גיליון עוגיות כהה או לא מקל). בקערה קטנה, לערבב 3 כפות קמח, סוכר מגורען 2 כפות אגוזים.
חותכים 2 כפות חמאה, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד מתפורר; להפריש.
בקערה גדולה, לערבב 2 כוסות קמח, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה 1/2 כוס, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת סכיני שולחן 2 באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים באגוזים 1/2 כוס. מערבבים בסירופ מייפל, ביצה ורק מספיק של 2 כפות חלב כך בצק משאיר בצד של קערה ומתחיל ליצור כדור.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש קלות 10 פעמים. טפיחה או להתגלגל למעגל 8 אינץ ' על גיליון עוגיות ungreased.
חותכים ל -8 טריזים, אבל לא נפרדים.
אופים 15 עד 18 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות; פרוסות נפרדות בקפידה.