ביסקוטי אגוז אניס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו ביסקוטי אגוזי אניס. לקינוח הזה יש 132 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים. אם יש לך חלמונים, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו ביסקוטי אניס, ביסקוטי אניס-שקדים, ו אניס ביסקוטי לשנה החדשה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס ).
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר מוסיפים בהדרגה את הווניל והביצים תוך כדי ערבוב. מנפים יחד את הקמח ואבקת האפייה; מערבבים לתערובת הביצים. עבור ביסקוטי רגיל, אל תוסיף שום דבר אחר (ראה הערה של קוק). מערבבים פנימה את תמצית האניס וזרעי האניס.
מוסיפים אגוזי מלך אם רוצים.
הרטיבו או משמנים את הידיים ועיצבו בצק ל -4 בולי עץ כל עוד נייר האפייה שלכם יאפשר. ללטף כל אחד כדי כ 3/4 אינץ בגובה, ו 3 סנטימטרים רחב.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות, עד להזהבה. פורסים יומנים בזווית, חותכים חתיכות לעוגיות ברוחב 1/2 עד 3/4 אינץ'.
מניחים פרוסות בחזרה על דף העוגיות, עומדים זקופים, אם אפשר; השאירו פער בין הפרוסות. מחזירים לתנור ואופים עד שהעוגיות יבשות וקלויות קלות, כ -10 דקות נוספות.