דובדבנים יבשים וביסקוטי שקדים יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתאים ל-44 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. אם יש לך מלח, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו ביסקוטי דובדבנים ושקדים יבשים, ביסקוטי דובדבנים יבשים, ו אגוזי לוז וביסקוטי דובדבן מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
בקערת ערבוב, לשלב את החמאה וסוכר ולהכות יחד עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה מעת לעת. הכה את הביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
תוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4
מערבבים בעדינות בקמח, אבקת אפייה, מלח וגרידת לימון. לאחר המרכיבים היבשים משולבים, מקפלים את השקדים ודובדבנים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשים
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
כסף ללא נעליים
( 23)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
5
מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים את הבצק ל-2 בולי עץ. אם הבצק דביק, אבק עם קצת קמח.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עד 8 שזיפים
6
מגלגלים את היומנים לאורך של תבנית. הכה את הלבן ביצה עם התזה של מים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מברשת את יומני עם ביצה לבן ומפזרים את הסוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
8
העברה למחבת גיליון ולמקם לפחות 3 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים בתנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
הסר מהתנור לתת מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
הסר יומנים ללוח חיתוך לחתוך על הטיה על 3/4 אינץ ' עבה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
הניחו את הביסקוטי על תבנית הסדין וחזרו לתנור לעוד 10 דקות. זה יקשיח את הביסקוטי. מגניב לגמרי על המדף.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
קו גיליון עוגיות עם קלף או נייר שעווה. טובלים כל ביסקוטי או בייגלה בשוקולד כדי לכסות חצי מכל אחד ואז טובלים את הסוכריות או סוכריות קנה חתיכות. הגדר כל חתיכה על גיליון עוגיות מרופדת כדי לאפשר את השוקולד להקשיח. אחסן במקום קריר במיכלים הדוקים לאוויר. נסה לא לאכול את כולם באותו הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קנדי קיין
זילוף בצורת לב
ציפוי חום לקישוט
ביסקוטי
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צ'דר טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
14
להביא סיר עם 1 אינץ ' של מים בו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
שים את השוקולד בתוך מתכת גדולה או זכוכית חסינת חום ערבוב קערה ומניח על גבי הסיר עם מים רותחים. שימו לב היטב כי קערת הערבוב אינה נוגעת בפני השטח של המים הרותחים. מערבבים את השוקולד עד שהוא נמס כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
הסר אותו מן הסיר ולהמשיך לערבב עד השוקולד נמס לחלוטין. כל התהליך הזה צריך לקחת לא יותר מ 5 עד 10 דקות.