ביסקוטי חג
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ביסקוטי חג, ביסקוטי חג, ו ביסקוטי חג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
לטאטא את הקמח ואבקת אפייה בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הסוכר, חמאה, גרידת לימון, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג. הכה את הביצים 1 בכל פעם.
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים רק עד מעורבב. מערבבים בפיסטוקים ואוכמניות.
טופס את הבצק לתוך 13 אינץ 'ארוך, 3 אינץ' רחב ביומן על תבנית אפייה מוכן.
אופים עד אור זהוב, כ 40 דקות. מגניב במשך 30 דקות.
מניחים את היומן על קרש החיתוך. באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך את היומן באלכסון לפרוסות 1/2-עד 3/4 אינץ ' עבה. סדר את הצד לחתוך ביסקוטי למטה על תבנית האפייה.
אופים את הביסקוטי עד שהם זהובים חיוורים, כ -20 דקות.
מעבירים את הביסקוטי למתלה ומגניבים לגמרי.
מערבבים את השוקולד בקערה מעל סיר של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. טובלים חצי מהביסקוטי לתוך השוקולד המומס. בעדינות לנער את השוקולד העודף.
מניחים את הביסקוטי על תבנית האפייה לשוקולד להגדיר.
מפזרים עם גבישי הסוכר. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-35 דקות.
אפשר להכין את הביסקוטי מראש. לאחסן אותם במיכל אטום עד 4 ימים, או לעטוף אותם בנייר כסף להקפיא שקיות פלסטיק מחדש sealable עד 3 שבועות.