קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי חג

ביסקוטי חג
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ביסקוטי חג, ביסקוטי חג, ו ביסקוטי חג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לטאטא את הקמח ואבקת אפייה בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הסוכר, חמאה, גרידת לימון, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג. הכה את הביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים רק עד מעורבב. מערבבים בפיסטוקים ואוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
טופס את הבצק לתוך 13 אינץ 'ארוך, 3 אינץ' רחב ביומן על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עד אור זהוב, כ 40 דקות. מגניב במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים את היומן על קרש החיתוך. באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך את היומן באלכסון לפרוסות 1/2-עד 3/4 אינץ ' עבה. סדר את הצד לחתוך ביסקוטי למטה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
קרש חיתוךקרש חיתוך
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים את הביסקוטי עד שהם זהובים חיוורים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מעבירים את הביסקוטי למתלה ומגניבים לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
9
מערבבים את השוקולד בקערה מעל סיר של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. טובלים חצי מהביסקוטי לתוך השוקולד המומס. בעדינות לנער את השוקולד העודף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביסקוטיביסקוטי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
10
מניחים את הביסקוטי על תבנית האפייה לשוקולד להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מפזרים עם גבישי הסוכר. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
12
אפשר להכין את הביסקוטי מראש. לאחסן אותם במיכל אטום עד 4 ימים, או לעטוף אותם בנייר כסף להקפיא שקיות פלסטיק מחדש sealable עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.