ביסקוטי מרווה ורוזמרין
המתכון רוזמרין מרווה ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם קמח, קמח תירס, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: רוזמרין-אורן אגוז ביסקוטי, ביסקוטי רוזמרין כתום, ו שוקולד לבן, רוזמרין וביסקוטי קמח תירס.
הוראות
מערבבים קמח דרך עלי מרווה בקערה גדולה; יוצרים באר במרכז התערובת.
מקציפים ביצים, שמן זית ורוטב חם במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד מעורבב.
יוצקים לתוך הבאר, ערבוב רק עד רטוב.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. מחלקים לשניים; לעצב כל חלק לתוך יומן 7-x 2 אינץ', ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה. מיד להסיר ללוח חיתוך.
חותכים כל יומן לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן, באמצעות תנועת ניסור עדינה; מניחים פרוסות על גיליונות אפייה ungreased.
אופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות; הפעל ואופים 12 דקות נוספות או עד השחמה קלה.