קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי פולנטה

ביסקוטי פולנטה
ביסקוטי פולנטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, חצאי פקאן, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 10%. נסו ביסקוטי פולנטה, פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, ו Croste Di Polenta Con Cicoria (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
אופים בתנור 325 עד מעט מאוד כהה, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בואו להתקרר; להשאיר את התנור על.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מוסיפים ביצים, וניל, קליפת לימון ומיץ לימון ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
ונילוניל
ביצהביצה
6
מוסיפים קמח, פולנטה, אבקת אפייה ומלח ומכים עד לשלב (הבצק יהיה דביק). מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
פולנטהפולנטה
פקאניםפקאנים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
7
מחלקים את הבצק לחצי ומניחים חלקים מרוחקים זה מזה כמה סנטימטרים על תבנית אפייה מרופדת בקלף בישול. לטפוח כל אחד לתוך יומן על 10 אינץ 'ארוך, 2 אינץ' רחב, ו 1 אינץ ' גבוה (להרטיב את הידיים עם מים קרים במידת הצורך כדי למנוע דבק).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים עד יומני להתחיל להפוך זהב בקצוות, על 25 דקות. עם מרית רחבה, להעביר מתלה חוט מגניב במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מריתמרית
9
עם סכין כבדה וחדה, לחתוך כל גזע לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
מניחים פרוסות בצד שלהם על גיליון קלף בישול מרופד. להחזיר ביסקוטי לתנור ואופים עד זהב על הקרקעית, כ -20 דקות. הפכו אותם והמשיכו לאפות עד שהעוגיות יהיו חדות וזהובות בצד השני, בערך 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
להעביר ביסקוטי למתלה כדי מגניב. חנות אטומה עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.