ביסקוטי שוקולד לבן macadamia של מריאטה
ביסקוטי שוקולד לבן macadamia של מריאטה דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 112. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם מלח, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו ביסקוטי שוקולד לבן macadamia של מריאטה, עוגיות מקדמיה שוקולד לבן שערורייתיות (קמח מחיטה מלאה לבן), ו חטיפי שוקולד לבן Macadamia אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז גיליון עוגיות או קו עם נייר קלף.
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר עד רכות. מקציפים ביצים, וניל ואמרטו. בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה. מקפלים פנימה אגוזים ושוקולד צ ' יפס לבן.
מחלקים בצק ל 4 חלקים שווים.
מניחים כל 1/4 של בצק על גיליון עוגיות טופס לתוך יומני על 14 אינץ 'ארוך 1/2 אינץ' רחב.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום קל מאוד. מגניב לחתוך באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'. מסדרים פרוסות על תבנית אפייה וממשיכים לאפות 8 דקות, עד חום זהוב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון