קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי שקדים

ביסקוטי שקדים
המתכון ביסקוטי שקדים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. והוא מספק כ 42 מנות . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך סוכר, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ביסקוטי שקדים, ביסקוטי שקדים, ו ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר כוס 1 עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנצח בתמצית.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
ביצהביצה
3
שלב מרכיבים יבשים; בהדרגה להוסיף תערובת מוקרם ומערבבים היטב. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
4
קו גיליון אפייה עם רדיד ושמן את נייר הכסף. מחלקים בצק לשניים; לעצב כל חלק לשני 12-in. אקס-3-אין. מלבנים על נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
מברשת עם חלב; מפזרים סוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
6
אופים ב 375° במשך 15-20 דקות או עד חום זהוב המשרד למגע. הרם רדיד עם מלבנים על מתלה תיל; מגניב במשך 15 דקות. להפחית את החום עד 300°.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
העברת מלבנים ללוח חיתוך; לחתוך באלכסון עם סכין משונן לתוך 1/2-in. פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מקום לחתוך בצד למטה על סדינים אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים במשך 10 דקות. הפעל ואופים 10 דקות יותר או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר מתלים חוט מגניב. לאחסן במיכל אטום.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo