ביסקוטי שקדים
המתכון ביסקוטי שקדים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. והוא מספק כ 42 מנות . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך סוכר, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ביסקוטי שקדים, ביסקוטי שקדים, ו ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר כוס 1 עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנצח בתמצית.
שלב מרכיבים יבשים; בהדרגה להוסיף תערובת מוקרם ומערבבים היטב. מערבבים בשקדים.
קו גיליון אפייה עם רדיד ושמן את נייר הכסף. מחלקים בצק לשניים; לעצב כל חלק לשני 12-in. אקס-3-אין. מלבנים על נייר כסף.
מברשת עם חלב; מפזרים סוכר שנותר.
אופים ב 375° במשך 15-20 דקות או עד חום זהוב המשרד למגע. הרם רדיד עם מלבנים על מתלה תיל; מגניב במשך 15 דקות. להפחית את החום עד 300°.
העברת מלבנים ללוח חיתוך; לחתוך באלכסון עם סכין משונן לתוך 1/2-in. פרוסות.
מקום לחתוך בצד למטה על סדינים אפייה ungreased.
אופים במשך 10 דקות. הפעל ואופים 10 דקות יותר או עד המשרד.
הסר מתלים חוט מגניב. לאחסן במיכל אטום.