ביסקוטי שקדים-כתום
המתכון אורנג-ביסקוטי שקדים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אפייה, מטעים שברי שקדים, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. מתכונים דומים: ביסקוטי שקדים כתומים, ביסקוטי שקדים כתום II, ו ביסקוטי שקדים כתומים.
הוראות
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה; להפריש. מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, גרידת תפוז ווניל; מערבבים היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, פועם היטב לאחר כל תוספת.
ללוש שקדים לבצק על משטח מקומח. מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך יומן 12x2 אינץ ' על תבנית אפייה משומנת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד השחמה קלה.
מקום על קרש חיתוך; מגניב 15 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל יומן באלכסון לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
מקום, לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה.
אופים 10 דקות נוספות בכל צד או עד קלוי קלוי ויבש.
הסר מסדין אפייה. מגניב על מתלה תיל. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.