ביסקוטי תפוז קשיו
ביסקוויט תפוז קשיו יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מים, מלח, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו ביסקוטי קשיו וצימוקים מוזהבים, ביסקוטי שקדים כתומים, ו ביסקוטי שקדים-כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. וחמאה תבנית אפייה גדולה.
קוצץ גס קשיו. לתוך קערה לנפות יחד קמח, סוכר, סודה לשתיה, ומלח. בקערה נוספת עם מיקסר חשמלי להכות יחד 3 ביצים, גרידה, וניל עד רק בשילוב. מערבבים בתערובת קמח ומכים עד שנוצר בצק נוקשה. מוסיפים קשיו.
בקערה קטנה להכות יחד מים וביצה שנותרה לעשות שטיפת ביצה. על תבנית אפייה עם ידיים מקורנות יוצרות בצק לשני יומני 12 אינץ ' ארוכים ולשטח מעט.
מברשת יומנים עם קצת שטיפת ביצים.
אופים בולי עץ באמצע התנור עד להזהבה, כ -50 דקות. יומני מגניב על תבנית אפייה על מדף 10 דקות.
על קרש חיתוך עם סכין משונן באלכסון לחתוך יומני לפרוסות בעובי 1/3 אינץ ' בערך. סדר ביסקוטי, צד לחתוך למטה, על תבנית אפייה ואופים באמצע התנור עד פריך, על 15 דקות. ביסקוטי מגניב על מתלה. ביסקוטי לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב 2 שבועות.