קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

ביפארוני

ביפארוני
אולי ביפרוני הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. 1155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בשר בקר טחון, מלח ופלפל, מקרוני מרפק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: ביפארוני, ו ביפרוני תוצרת בית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד להשחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
ניקוז.
4
בעוד בשר בקר הקרקע הוא בישול, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים מקרוני, ומבשלים עד מכרז, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
6
מסננים ומערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
מעבירים לתבשיל תבשיל גדול, ומערבבים את הבשר הטחון, רוטב עגבניות וגבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
מפזרים קצת מלח ופלפל מעל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
9
אופים חשופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מחומם דרך תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור