ביפארוני
אולי ביפרוני הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. 1155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בשר בקר טחון, מלח ופלפל, מקרוני מרפק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: ביפארוני, ו ביפרוני תוצרת בית.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד להשחים באופן שווה.
בעוד בשר בקר הקרקע הוא בישול, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מקרוני, ומבשלים עד מכרז, כ 8 דקות.
מעבירים לתבשיל תבשיל גדול, ומערבבים את הבשר הטחון, רוטב עגבניות וגבינת צ ' דר.
מפזרים קצת מלח ופלפל מעל.
אופים חשופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מחומם דרך תוסס.