ביצה איטלקית ופסטה לטרוף
ביצה איטלקית ופסטה לטרוף יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 12 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. ראש לחנות ולקחת גבעולי אספרגוס, פנקטה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. נסו קיץ ירקות ביצה לטרוף, הטרוף האיטלקי, ו ארוחת בוקר קלה לטרוף עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את האורזו ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -5 דקות.
הקציפו את הביצים, המלח והפלפל בקערה בינונית לתערובת. מערבבים פנימה את הגבינה והבזיליקום. הניחו בצד.
ממיסים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הפנצ ' טה ומקפיצים עד שהם פריכים וזהובים, כ -5 דקות.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך, כ -2 דקות.
מוסיפים את האספרגוס ומקפיצים עד שהם רכים פריכים, כ -2 דקות.
מוסיפים את האורזו ומערבבים לציפוי.
מוסיפים את תערובת הביצים. בעזרת מרית גומי מערבבים את התערובת עד שהביצים מתייצבות ברכות, כ -4 דקות.
מעבירים את תערובת הביצים לקערת הגשה ומגישים.